Издирват жена от Русе

Издирват жена от Русе

63 000 автомобила са преминали през Дунав мост по празниците

63 000 автомобила са преминали през Дунав мост по празниците

Ремонт променя движението на Дунав мост

Ремонт променя движението на Дунав мост

"Бакшиш" ограби жена в Русе

"Бакшиш" ограби жена в Русе

Шофьор загина на място при катастрофа на пътя Две могили – Иваново

Шофьор загина на място при катастрофа на пътя Две могили – Иваново

Последни новини

Русенски репортери

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Ползотворен ден, подходящ за много неща. Важно е да не бързате.Имаш много да мислиш. Здравият разум, сериозното отношение към всяко начинание и вниманието към детайлите ви позволяват да избегнете грешки и да разрешите някои важни проблеми своевременно.Възможно е да има щастливи съвпадения, приятни събития, новини, които повдигат настроението ви. Понякога за Овните не е лесно да намерят общ език с любимите хора.Те не винаги разбират хода на вашите мисли; някои преценки може да изглеждат погрешни. Времето ще постави всичко на мястото си; На всички ще стане ясно за какво си бил прав.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Вие сте изненадващо упорити и постигате целта си, дори когато това изглежда почти невъзможно за другите. Телецът не може да изключи напредък по въпроси, в които едва ли сте очаквали успех.Успявате да завършите започнатото по-рано, да разрешите проблеми, които са тормозили както вас, така и вашите близки. Втората половина на деня е много благоприятна от финансова гледна точка.Възможни са парични постъпления и изгодни сделки. Влиянието на положителните тенденции се забелязва и в личните отношения. Те могат да се променят към по-добро, ако поемете инициативата.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Денят обещава да зарадва Близнаците с чудесни идеи и нови възможности. За мнозина това ще бъде свързано и с възстановяването на връзки, които представителите на знака някога са ценели.Ще има шанс да се помирите с тези, с които сте се скарали за дреболия. Понякога едно обаждане или няколко съобщения са достатъчни, за да се възстанови връзката.Много проблеми, възникнали по-рано, се решават успешно благодарение на вашата изобретателност и способност да виждате това, което другите не забелязват. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с финансите и обещава успешни сделки и покупки.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Денят на Рак не е от най-плодотворните, но доста приятни. Ще имате възможност да се отпуснете, да побъбрите с хора, които харесвате, и да правите нещо, което обичате, което не сте се занимавали напоследък.Опитайте се да не изисквате твърде много от себе си. Ако си поставите реалистични цели, тогава няма да има разочарования. Мнозина ще вземат важни решения по отношение на работата и ще разберат върху какво трябва да се съсредоточат за бързо професионално израстване.В следобедните часове ще има повече домакински задължения. Възможно е да се наложат дребни ремонти.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ сряда - 08 май 2024 г. ]

За Лъвовете ще бъде по-трудно да се концентрират върху бизнеса от обикновено. Сега сте склонни да сте неактивни, мързеливи и да отлагате всичко за по-късно.Някои също очакват твърде много от другите и дори не предприемат стъпки, които не изискват специална работа. Ако имате възможност да отложите решаването на трудни проблеми за по-късно и да се отпуснете малко, трябва да направите точно това.Приятели и стари познати често помагат да се справят с спешни въпроси. Можете също така да се обърнете към тях за съвет: понякога външният поглед се оказва много полезен.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Сутринта на Девите ще им се наложи неведнъж да сдържат поривите си. В по-голямата си част те са разрушителни. Поддавайки се на емоциите, можете да навредите както на другите, така и на себе си. Но умишлените действия водят до отлични резултати.По-добре е да избягвате твърде откровени разговори, да не споделяте непроверена информация или необмислени идеи.Следобед влиянието на положителните тенденции се засилва, става много по-лесно да намерите общ език с другите и вече не искате да се разстройвате за дреболии. В същото време ще има шанс да постигнете успех по въпроси, които наскоро изглеждаха твърде трудни.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Не се страхувайте да поемете трудни задачи и да се върнете към това, което някога не се е получило. Везните ще имат шанс да осъществят стари планове. Често в бизнеса ви помагат хора, за които сте чували много добри неща преди.Общите интереси и цели могат да станат основа за дългосрочно ползотворно сътрудничество или истинско приятелство. Личните отношения се развиват хармонично, разбирате се добре с тези, на които държите.Преди да предприемете нещо ново, преценете наистина силите си и съставете план за действие. По-добре е да не давате обещания: спазването им ще бъде по-трудно, отколкото си мислите сега

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Следете емоционалното си състояние. Този ден може да бъде труден, особено за онези Скорпиони, които предпочитат да не се занимават с досадни неща, а да ги поверят на друг.Поддържайте добро настроение и определено ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Втората половина на деня е по-подходяща за общуване от първата.Колкото повече наближава вечерта, толкова по-лесно става да се споразумеете за нещо важно. Но е по-добре да избягвате прекомерната откровеност през целия ден. Не споделяйте вашите или чужди тайни. По-късно ще си благодарите повече от веднъж за сдържаността.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Вие не само вършите страхотна работа, но и можете да вдъхновите другите да вършат страхотна работа. За Стрелците е лесно да намерят съмишленици, да съберат екип от хора, които ще бъдат не по-малко заинтересовани от вас в постигането на обща цел.Но почивката също няма да навреди, особено следобед, когато натрупаната умора може да доведе до леко, но досадно влошаване на благосъстоянието.Това е добър ден за довършване на стари неща. Малко вероятно е всичко да е лесно, но ще се почувствате страхотно, след като се отървете от тежестта на тези тревоги.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Козирозите имат един от онези благоприятни дни, когато много неща стават лесно. Сега можете да изберете върху какво да се съсредоточите: върху стари неща, които отдавна се нуждаят от внимание, или върху нещо съвсем ново.И в двата случая шансовете за успех са големи. Вероятни са необичайни съвпадения и събития, които не са много важни, но навеждат на интересни мисли.Планове, които се появяват днес, ще можете да реализирате по-късно благодарение на подкрепата на приятели. Ще бъде полезно да възстановите стари бизнес връзки; Възможно е да получите интересни предложения.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Проявявайки решителност, можете да постигнете отдавна поставените си цели и дори повече. Не се отказвайте от плановете си след първите провали, не се отказвайте, ако възникнат препятствия по пътя.Заредете се с бойно настроение, имате шанс да излезете победител от битка с обстоятелства или силен противник. Много Водолеи днес ще се нуждаят от опита, придобит по-рано. Благодарение на него няма да правите грешки и няма да попаднете в капан, поставен от недоброжелатели.Възможно е важни разговори да започнат по не най-приятния за вас начин, но да завършат точно както трябва.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ сряда - 08 май 2024 г. ]

Денят е изпълнен с интересни разговори. Можете да обсъждате въпроси както от делово, така и от лично естество. Разбирате добре какво очакват другите от вас, но не правите отстъпки, ако не са необходими, и винаги помните интересите си.Много хора харесват тази позиция. Хората, които преди са ви подценявали, може да променят гледната си точка.В следобедните часове Рибите вероятно ще направят успешни покупки. Вие прецизно избирате неща, които ще ви радват дълго време и винаги знаете колко да похарчите за тях. Можете да направите страхотни подаръци за вашите близки.

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари