Русенската тарла приключи, каква е равносметката

Русенската тарла приключи, каква е равносметката

Шест листи с кандидат-депутати вече са регистрирани в Русе

Шест листи с кандидат-депутати вече са регистрирани в Русе

Третокласници от Русе спасиха живота на свой учител

Третокласници от Русе спасиха живота на свой учител

Русенци ще търсят Великденско съкровище в Парка на младежта

Русенци ще търсят Великденско съкровище в Парка на младежта

Къде могат да отидат русенци в първия ден от програмата за празника на града?

Къде могат да отидат русенци в първия ден от програмата за празника на...

Последни новини

Русенски репортери

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ петък - 03 май 2024 г. ]

Днес е ден на динамика и действие за Овните. Чувствате се енергични и мотивирани, готови да поемете всяко предизвикателство. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт и да преследвате мечтите си. Възможно е да получите неочаквани предложения или нови възможности, които да ви отведат в неочаквана посока. Обърнете внимание на интуицията си, тя може да ви насочи към правилния път.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ петък - 03 май 2024 г. ]

Телците днес може да се чувстват по-емоционални от обикновено. Не поддавайте се на негативни мисли и се постарайте да запазите позитивно отношение. Вместо да се фокусирате върху проблемите, потърсете решения и подходи, които да ви помогнат да се справите с тях. Прекарайте време с любими хора, които ви карат да се чувствате щастливи и подкрепени.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ петък - 03 май 2024 г. ]

Близнаците днес ще бъдат в центъра на вниманието. Възможно е да получите покани за социални събития или да се запознаете с нови интересни хора. Общуването ще ви носи удоволствие и може да ви донесе нови идеи и предложения. Не се страхувайте да споделяте мислите си и да отстоявате позициите си.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ петък - 03 май 2024 г. ]

Раците днес може да се чувстват по-интровертни и да имат нужда от време за себе си. Не се притеснявайте да се оттеглите от шумната компания и да се отдадете на любимите си занимания. Възможно е да получите вдъхновение за нови творчески проекти или да преосмислите някои аспекти от живота си.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ петък - 03 май 2024 г. ]

Лъвовете днес ще бъдат заредени с оптимизъм и ентусиазъм. Чувствате се уверени в себе си и готови да покорите всяка вършина. Не се страхувайте да поемате рискове и да преследвате мечтите си. Възможно е да получите признание за труда си или да постигнете значителен успех.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ петък - 03 май 2024 г. ]

Девите днес може да се чувстват по-практични и организирани от обикновено. Чудесен момент е да се заемете с важни задачи, които отлагате от известно време. Подхождайте към работата си с внимание към детайлите и не се страхувайте да търсите съвършенство. Възможно е да получите неочаквана помощ от страна на приятел или колега.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ петък - 03 май 2024 г. ]

Везните днес ще бъдат склонни към дипломация и компромиси. Чудесен момент е да разрешите стари конфликти или да подобрите отношенията си с близки хора. Не се страхувайте да изразявате чувствата си и да търсите баланс във взаимоотношенията си.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ петък - 03 май 2024 г. ]

Скорпионите днес може да се чувстват по-интуитивни и проницателни от обикновено. Вслушвайте се във вътрешния си глас и не се страхувайте да се доверите на инстинкта си. Възможно е да получите важна информация или да разкриете тайна.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ петък - 03 май 2024 г. ]

Стрелците днес ще бъдат склонни към приключения и нови преживявания. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт и да се впуснете в непознатото. Възможно е да срещнете интересни хора или да посетите нови места.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ петък - 03 май 2024 г. ]

Козирозите днес ще бъдат фокусирани върху работата и кариерата си. Чудесен момент е да се заемете с важни задачи, които отлагате от известно време. Подхождайте към работата си с амбиция и упоритост, и резултатите няма да закъснеят. Възможно е да получите предложение за повишение или да започнете нов проект, който ще ви донесе удовлетворение.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ петък - 03 май 2024 г. ]

Водолеите днес ще бъдат склонни към хуманитарни каузи и социална справедливост. Не се колебайте да помогнете на тези в нужда или да се включите в благотворителна дейност. Възможно е да се запознаете с хора, които споделят вашите идеи и цели.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ петък - 03 май 2024 г. ]

Рибите днес ще бъдат по-чувствителни и романтични от обикновено. Прекарайте време с любимите хора и им покажете колко са ви скъпи. Възможно е да получите неочакван подарък или да преживеете романтична среща.

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари